Hårprodukter och i vilken ordning ska de användas?

Hur (i vilken ordning) ska man använda produkter som man tvättar/behandlar håret med (shampo, hårinpackning, balsam och leave in balsam)
                           

1. Det första man använder (vilket ni troligtvis redan vet) är shampo. Shampo är till för att avlägsna smuts och olika hårstylingprodukter man använt som sitter kvar i håret.
                           

2. Om man använder sig av hårinpackning så ska den användas efter shamponeringen. Inpackningen öppnar upp hårstrået och behandlar på djupet. Ha i hårinpackningen minst i några minuter (brukar stå på förpackningen hur länge den bör användas, men du brukar kunna ha i den allt ifrån några minuter till några timmar).

3. Efter hårinpackningen så är det dags för balsam. Balsamet fungerar som en avslutning på behandlingen från hårinpackningen eftersom den stänger igen hårstrået och gör det då mindre flygit sen när det torkar.

4. Det du ska använda sist är leave in balsam(det är absolut inget måste!). Leave in betyder 'lämna i' och det du gör är att handdukstorka håret och sedan ta ytterst lite leave in balsam som du masserar in i håret. Detta ska lämnas i och dvs inte sköljas ur.

                          

                           Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eller så använde man ricinolja ifall man fort vill ha långt hår! ;) Google it!

2011-12-09 @ 17:59:16
Postat av: Sigrid

Läste i senaste Frida att man skulle ha shampoo 2 ggr i håret. första gången för att få bort produkter osv och andra gången för att tvätta håret för att få det rent.

Några planer för helgen?:) kram

2011-12-09 @ 19:39:21
URL: http://mittnamnarsigrid.blogg.se/
Postat av: Anonym

vill se vad du införskaffade på ullared!!! ;)

2011-12-10 @ 12:50:20
Postat av: Josefine

Hejsvejs! För alla er som är intresserade av att skaffa en ny frisyr, läs dethär först! http://jossanfina.bloggplatsen.se/2011/12/09/6830709-satsa-pa-en-ny-frisyr/

2011-12-10 @ 14:10:08
URL: http://jossanfina.bloggplatsen.se/
Postat av: MaryCaroline

Ajsingen! Jag har alltid gjort tvärtom med balsamet och inpackningen :/

2011-12-15 @ 21:05:12
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0