kokosolja!

Jag har äntligen införskaffat mig kokosolja! Jag har hört många bra saker om denna produkt, speciellt i skönhetssyften:)

              

Kokosolja är inte bara bra att ha till mat, den ska tydligen också funka super till huden (som lotion), till nagelbanden och håret.  När det gäller håret ska kokosolja tydligen funka bättre än andra oljor, detta för att kokosoljan har den perfekta konsistensen för att verkligen arbeta sig in i hårstrået och återfukta det. medans andra oljor mer lägger sig som en hinna utanpå hårstrået.

              

Jag köpte min kokosolja i min lokala Ica-butik, Jag har dock hört att den inte finns i alla Ica-butiker utan bara de lite större butikerna, finns den inte på ica så ska den gå att köpa på Ica maxi och city gross bland annat.
Kokosoljan är i fast form när man köper den, men den smälter vid kroppskontakt eller när temperaturen är över 25 grader.

              

Det ska iallafall bli jättespännande att pröva om oljan funkar till allt den sägs ska funka till. Speciellt spännande att pröva den på håret! jag återkommer om vad jag tycker! :D

Kommentarer
Postat av: yoli- in london

Ah va kul! Anvander coconut oil som min "all round" olja.. det ar sa bra att den e fast i rumstempratur sa burken blir aldrig kladdig o sant! x

2012-04-02 @ 23:23:44
URL: http://yolandaas.blogspot.co.uk
Postat av: Emma L

Jag gillar kokosolja :)

2012-04-03 @ 17:50:11
URL: http://Emma-ls.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0