My dream haircolor

Jag gillar verkligen färgen jag har på mitt hår nu (vinrött typ) men jag önskar att jag hade lite mer åt det lila hållet. Jag tycker det är sååå snyggt när man har typ violett-färgat hår. Dock vill jag inte färga mitt hår igen då det sliter och jag försöker spara ut det ;)

                                                
Verkligen ääälskar hårfärgen på den här bilden. Vad tycker ni? och vilken hårfärg tycker ni är riktigt snyggt eller skulle ni vilja ha? :D

Kommentarer
Postat av: Lesly Valencia

Ja violett är jättesnyggt. Jag hade det en sommar. Fast det var bara i vissa ljus som det såg lila ut. Annars såg det mest svart ut. Jag är rätt nöjd med min hårfärg nu jag har alltid velat ha röda slingor och har äntligen gjort det. Synd bara att det går ur så fort så det skulle jag önskat att det ser nyfärgat intensivrött ut hela tiden ;)

2011-11-14 @ 16:50:16
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Hade en liknande färg när jag var en så där 16, 17 eller 18 år. Det var okej ett tag, men man tröttnade väldigt snabbt. Hade det inte speciellt länge, sen färgade jag till brunt istället. Jag är idag väldigt väldigt nöjd med min hårfärg, är blond. Har aldrig trivts så bra som jag gör som blond! Annars tycker jag att en röd/magognyfärg är hur snyggt som helst! :)

2011-11-16 @ 20:01:35
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0