Elf-kampanj

För er som missat så ska jag berätta att märket elf just nu håller på med en kampanj som innebär att desto fler likes de får på facebook desto mer smink och andra priser (bland annat en resa till London!!) kommer de lotta ut!:)
Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att gilla deras facebook sida och den kan du komma till HÄR. Sedan så måste du också skriva en kommentar i det HÄR blogginlägget så att dom vet om att du gillat deras facebooksida:)Lycka till!

Beställning från elf!

Det var ett tag sedan jag beställde från elf så det var definitivt dags!:) Detta beställde jag:

                                      
                  

 Beställt från: eyeslipsface.se

Coconut oil beauty benefits (engelsk video)


stress stress stress

jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit något inlägg på över en vecka! anledningen till detta är att det är grymt stressigt i skolan just nu och jag har varken ork eller tid till att uppdatera bloggen varje dag just nu. Jag går ju som sagt sista året på gymnasiet och jag tar studenten om bara några veckor typ. sen förra veckan så startade två nya kurser upp som också då såklart ska vara färdiga till studenten. så ja grymt stressigt helt enkelt;) men jag ska ändå försöka skriva några inlägg i veckan:)
Ni kan ju hitta mig här på min blogg då förstås men jag har också två st youtube-kanaler, den första (twiggi93) vet nog de flesta redan om men sen för några veckor sedan startade jag också en engelsk youtube-kanal (där jag pratar på engelska) som heter beautyobsession19 så kolla gärna in den för där finns mycket nyare videos och i den senaste videon jag la upp där kan ni också se min nya frisyr;) jag lägger också upp hauls, tutorials och mycket mer där:)
Jag hoppas att allt är bra med er och ha en trevlig fortsatt helg!<3
Min Engelska youtube kanal- LÄNK
Min Svenska youtube kanal- LÄNK

Påskiga naglar!

Jag kände för att vara lite kreativ med mina naglar nu när jag slutat bita på dom och allt:P så jag bestämde mig för att göra lite mönster i påskanda på dem, och jag är verkligen ingen specialist på det här med naglar men man måste juh börja någonstans eller hur? ^^
              

              

              

         Om ni undrar varifrån jag fick min inspiration så var det denna videon:
        

Gör egen hårinpackning för torrt hår:

        Du behöver:
      
                          1ägg och 1msk kokosolja (om du har lång tjockt hår får du dubbla receptet).

                  
först  så måste du låta kokosoljan smälta till en flytande konsistens och för att få det att gå fortare kan du lägga oljan i en skål och ta i mikron en kort stund. Sedan är det bara att vispa ihop oljan och ägget ordentligt tills det ser ut som på bilden ovanför!:)

                              
Applicera sedan på torrt hår och vira in i en handduk. Låt inpackningen sitta i håret 15-25 min och skölj sedan ur och shamponera och använd balsam som vanligt!:)

Lycka till!

kokosolja!

Jag har äntligen införskaffat mig kokosolja! Jag har hört många bra saker om denna produkt, speciellt i skönhetssyften:)

              

Kokosolja är inte bara bra att ha till mat, den ska tydligen också funka super till huden (som lotion), till nagelbanden och håret.  När det gäller håret ska kokosolja tydligen funka bättre än andra oljor, detta för att kokosoljan har den perfekta konsistensen för att verkligen arbeta sig in i hårstrået och återfukta det. medans andra oljor mer lägger sig som en hinna utanpå hårstrået.

              

Jag köpte min kokosolja i min lokala Ica-butik, Jag har dock hört att den inte finns i alla Ica-butiker utan bara de lite större butikerna, finns den inte på ica så ska den gå att köpa på Ica maxi och city gross bland annat.
Kokosoljan är i fast form när man köper den, men den smälter vid kroppskontakt eller när temperaturen är över 25 grader.

              

Det ska iallafall bli jättespännande att pröva om oljan funkar till allt den sägs ska funka till. Speciellt spännande att pröva den på håret! jag återkommer om vad jag tycker! :D

Gårdagen sminkning, min systers 21-års dag:

    
    

                              

RSS 2.0